Catterybeleid

De katten lopen vrij rond in huis en afgezette tuin. Ze liggen graag lekker lui op de bank of in het zonnetje en ik geef ze geen ongelijk! De kittens groeien op in huiselijke kring en hebben continue contact met onze lieve huishonden Pitt (Rhodesian Ridgeback) en Johnny (Bouvier de Flandres).

Ik steek er dan ook veel energie, tijd en liefde in om kittens te socialiseren en te laten opgroeien tot lieve, evenwichtige, ondernemende katten. Met 13 weken mogen de kittens het huis verlaten. Ze zijn dan ingeënt, ontwormd, gechipt en voorzien van de juiste stamboombewijzen. Voor de voorwaarden onder welke een kitten beschikbaar wordt en dit huis verlaat, verwijs ik u naar het menu-item Kittens, submenu Voorwaarden.

Wellicht overbodig, maar ter aanvulling wil ik toch benoemen dat ik mijn cattery run volgens de regels van de kattenfokkersverenigingen en zijn kater Charly en de poezen volledig getest op bloedgroep, kleurdragerschap, vachtlengte, PKD en HCM aangevuld met benodigde reguliere herhalingstesten op HCM via echo en bloedonderzoek op FelV-FIV. Voor mij vanzelfsprekend.