Kittens geboren

Op 21 maart 2018 zijn 5 prachtige blauwe kittens geboren!                                                                                                                                                                  (foto dd. 25-05-2018)  

Moeder is de mooie Antje en de vader is onze kanjer Charly.

De kittens groeien geweldig goed en moeder Antje is apetrots en verzorgd haar kroost met de grootste toewijding. Het is genot om toe te kijken!! 

De kittens zijn begonnen aan hun ontdekkingstocht. Ze stoeien met elkaar en kijken hun ogen uit wat er allemaal om hun heen staat. Met de dag worden ze zelfverzekerder bij al het nieuws wat ze ontdekken en er wordt al volop gerend en gespeeld en geklommen, wat een feest! De woonkamer is omgetoverd tot speelparadijs en het is een vrolijke boel. De eerste check door de dierenarts en inenting heeft plaatsgevonden en alle kittens zijn topfit bevonden. Nu kunnen ze weer lekker verder groeien en stoeien.

Inmiddels eten ze zelfstandig maar drinken natuurlijk ook nog moedermelk en ook het vinden van de kattenbak lukt prima. De kleine bengels ontwikkelen zich prachtig en ik kan er geen genoeg van krijgen! Ze rennen al door de woonkamer en ze hebben plezier voor 10, het is een groot feest voor ze. Zelfs hond Joep zijn ze al goed gewend; ben benieuwd hoe lang het duurt eer ze ook zijn mand liggen.

Het is voor mij weer volop genieten!

Voor meer foto's zie de eigen album van de kittens onder menu FOTO'S -  submenu VOORGAANDE NESTJES -  submenu GEBOREN 21-03-2018

*** ALLE KITTENS ZIJN INMIDDELS BESPROKEN ***